HP Inkjet T240

Dé pers voor messcherpe teksten op brochures en handleidingen

HP Inkjet T240

Nog beter, sneller en mooier dan de HP Inkjet T200 is de upgrade HP Inkjet T240. Met een snelheid van 152 meter per minuut bedrukken we jouw design razendsnel op het product. Teksten zijn messcherp en de kleuren van het ontwerp spatten van het papier af. Jouw brochures, handleidingen boeken, magazines en ander drukwerk kun je met een gerust hart door de Inkjet T240 halen. Het resultaat mag er zijn!

Zowel hoge oplagen als een enkel exemplaar worden probleemloos door deze flexibele printer bedrukt. Met de nieuwste HP-software hebben we zelfs de mogelijkheid om elk drukwerk uniek te maken. Personaliseer je boeken en magazines in een handomdraai of geef je brochures allemaal een andere kleur of design mee. Heb je zelf een creatief idee? De HP Inkjet T240 weet er raad mee.

Met deze betrouwbare vierkleurenprinter in ons machinepark ben jij altijd verzekerd van een constante kleur in je drukwerk. Door middel van CMYK-kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart) kunnen we de kleuren van jouw huisstijl heel dicht benaderen. Wat je vandaag print, zal volgend jaar met precies dezelfde kleuren uit de printer rollen. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset is de HP Inkjet T240 een printer waar je altijd op kunt bouwen.

Zodra deze printer zijn werk heeft gedaan, kunnen we de rollen meteen doorsturen naar onze Tecnau. Deze snijmachine werkt het drukwerk direct af naar het plano- of eindformaat. De twee machines sluiten naadloos op elkaar aan. Na het schoonsnijden heb jij een mooi en compleet product in handen – supersnel en van de beste kwaliteit.

[mailpoet_form id="1"]

Onze andere drukpersen

HP Indigo 100K Ovimex

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100K. Deze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedrukt. En dat met de beste kwaliteit!

HP Indigo 15K Ovimex

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000. Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.