Kama DC76

Afwerking voor kleine oplagen en digitaal bedrukte verpakkingen.

Kama DC76

Efficiënte afwerking voor kleine oplagen en digitaal gedrukte verpakkingen.

Een verpakking waar u alleen maar van kan dromen kan op aanvraag in kleine oplage worden geleverd. Met onze stansmachine DC76 leveren wij topkwaliteit tegen een uitstekende prijs

Onze stansmachine is ontworpen voor kleine tot middelgrote series en kan snel worden omgebouwd. Een camera-gebaseerde AutoRegister waarborgt ook de vereiste nauwkeurigheid voor merkverpakkingen en labels in de wereld van digitaal printen. Hieraan toegevoegd zijn de voordelen van de KAMA inline-stripper, die de blanco’s betrouwbaar uit elkaar breekt en scheidt – volledig zonder dat er extra gereedschap nodig is. Dat telt echt als het om kleine oplagen gaat.

Informeer naar de mogelijkheden.

[mailpoet_form id="1"]

Onze drukpersen

HP Indigo 100K Ovimex

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100K. Deze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedrukt. En dat met de beste kwaliteit!

HP Indigo 15K Ovimex

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000. Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP T240 Ovimex

HP Inkjet T240

Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.